Botermelkstraat 117
9420 Erpe-Mere

Isolatiewerken in de regio

Isolatie is onmisbaar wanneer u een nieuwbouw- of renovatieproject plant. Dankzij goede isolatiewerken uit Erpe-Mere van De Schrijver investeert u in uw eigen luxe én beschermt u zichzelf tegen onnodig hoge energiekosten!

Aparte isolatiewerken

Hebt u een stevig dak dat nog vele jaren de natuurelementen kan bedwingen? Ook dan komen wij graag langs om enkel de isolatiewerken uit te voeren. Wij werken voornamelijk met PU-platen met een hoge R-waarde. Deze kunnen voor zowel voor hellende daken als voor platte daken gebruikt worden. Bovendien kan er ook gewerkt worden met traditionele spijkerflensdekens, afhankelijk van het type dak.

Isolatie aansluitend aan dakwerken

Aansluitend op een opdracht die we voor u uitvoeren in de aanleg van een nieuw dak, kan het interessant zijn om meteen extra isolatie te voorzien. U bent dan niet alleen mee met de toekomstige richtlijnen van de regering, u zal er nog een aardige cent mee besparen ook. Het loont dus de moeite om die extra investering meteen te doen bij de aanleg van een nieuw dak!

Isolatie op maat

Wij komen voor elke werf ter plaatse om samen met u na te gaan welke isolatiemethode het meest aangewezen is. Het is immers niet evident om uit alle mogelijkheden een keuze te maken indien u niet op de hoogte bent van de verschillende opties en effecten van isolatie! Contacteer ons gerust voor advies hieromtrent.