Goed geïnstalleerde platte daken

Niet enkel voor hellende daken, maar ook voor het plaatsen van platte daken in Erpe-Mere en omgeving, kan u terecht bij Algemene Dakwerken De Schrijver. Bovendien zorgen deze dakspecialisten er ook voor dat uw dak goed geïsoleerd wordt!

Voor elke woning een dak

Bij Algemene Dakwerken De Schrijver weten ze van aanpakken! Dankzij de meest recente bouw- en plaatsingstechnieken vormt zelfs het plaatsen van platte daken geen enkel probleem meer: dit kan voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten!

Platte daken kenden voorheen veel problemen: lekkages, water dat op het dak blijft staan,... het team van Dakwerken De Schrijver is op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en voorschriften, zodat u er zeker van kan zijn dat ook een plat dak een goede investering is om uw woning wind- en waterdicht te maken!

Extra dakafwerking

Uiteraard kan u ervoor kiezen om een eenvoudig plat dak te laten installeren. Maar ook extra toevoegingen, zoals dakkoepels of lichtstraten, behoren tot de mogelijkheden.

Voeg meer licht, afwerking of een extra accent toe en geniet nog meer van uw plat dak! Bekijk zeker de realisaties in Erpe-Mere en omstreken en vraag een offerte op maat aan voor uw komende dakwerken!